Ny dato: Nordic Salsa Camp 2021 – Lets Make Magic! / juli 11-17


Kære alle
Så fik vi endelig de nye retningslinjer fra de danske sundhedsmyndigheder med afklaring og anbefalinger til, hvordan højskolerne i Danmark kan genåbne på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde her under corona pandemi krisen.

Konklusionen er, at vi med stor tristhed i vores hjerter må meddele jer, at afholdelsen af Nordic Salsa Camp 2020 – Let’s Make Magic udskydes til 2021 fra 11-17 juli.

Årsagen er, at vi vurderer, at det ikke vil være sundhedsmæssigt forsvarligt at gennemføre Nordic Salsa Camp 2020, da sundhedsmyndighedernes retningslinjer anbefaler, at al undervisning og sociale aktiviteter her ved genåbningen af højskolerne skal foregå ved, at kursister, undervisere og personale holder en social afstand på 1 meter. Samt at der ikke bør afholdes fester. Det er for at forebygge risiko for smittespredning i et højskolemiljø, hvor der er mange mennesker tæt samlet.

Vi støtter og retter os fuldt ud efter Sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Anbefalingen om social afstand på 1 meter betyder, at vi ikke kan danse pardans med skiftende partnere og lave sociale aktiviteter med masser af dans og fysisk kropskontakt, som er kerneingredienser i kurset – ovenikøbet på et internationalt kursus med kursister fra mange lande. Vi vurderer, at det således ikke er sundhedsmæssigt forsvarligt at gennemføre Campens program i bl.a. cubansk salsa og sociale aktiviteter med dans og dansefester. Det betyder, at vi må vælge at udskyde Nordic Salsa Camp til 2021 i uge 28, juli 7-11.

Vi vil simpelthen ikke risikere at komme til stå i en situation, hvor vi i stedet for at få en super fantastisk fejring af Campens 15 års jubilæum kan risikere at få en nedlukning med efterfølgende karantæne og helbredsmæssige følger for deltagerne, fordi der er opstået et muligt udbrud med Corona-smitte på Campen.

Program og undervisere for Nordic Salsa Camp 2021 vil være næsten de samme som i år, som I kan se på www.nordicsalsacamp.dk  Dog vil vi bruge tiden til at forberede og lave et endnu bedre 15 år jubilæums-program for 2021!

Tilbagebetaling af kursusgebyr
Vi betaler det fulde kursusgebyr tilbage til jer alle, og vi regner med at åbne for tilmeldingen til Nordic Salsa Camp 2021 – Lets Make Magic i slutningen af året, hvor der gerne skulle være kommet gang i dansen igen. Det gør vi, fordi vi gerne vil starte på en frisk, fri af corona-krisen og stille alle lige for at tilmelde sig næste års fejring af vores 15 års jubilæum med Nordic Salsa Camp 2021 – Lets Make Magic!

I vil få kursusbeløbet tilbagebetalt så hurtigt som muligt.

Tak for jeres støtte og opbakning
Vi vil gerne sende en varm tak for jeres støtte til Brandbjerg Højskole her under corona-krisen, hvor opbakningen fra højskolens elevforening og kursister samt personale og bestyrelse har været stærkt medvirkende til, at det er lykkedes Brandbjerg Højskole at gøre bank og regering opmærksom på højskolens situation og undgå konkurs pga. øjeblikkelige likviditetsudfordringer.

Vi er derfor glade for at kunne meddele jer, at Brandbjerg Højskole ved hjælp af Crowd-funding på over 400.000 kr., kursisternes velvilje til at fastholde deres tilmeldinger og regeringens højskolestøttepakker er kommet godt igennem Corona krisens første udfordringer.

Dernæst er det også en stor glæde at kunne meddele, at skolens store fremgang de sidste år fortsætter ufortrødent på trods af Corona-krisen og efter et helt overvældende optag på efterårets kurser står Brandbjerg nu med fulde huse resten af året.

Køb en folkeaktie.
Den sidste udfordring, som nu er tilbage, er at komme af med Brandbjerg Højskoles gamle gæld og samtidig sikre højskolens vedligeholdelse på længere sigt, så skolen ikke igen risikerer at komme til at stå i samme situation.
Den udfordring har højskolen valgt at løse ved at udstede folkeaktier, hvor der nu er solgt for mere end 500.000 kr.

Vi vil derfor selvfølgelig gerne opfordre dem af jer, som har lyst og mulighed for det, til at støtte Brandbjerg Højskolen ved at købe en folkeaktie og på den måde være med til at støtte et stykke levende dansk kulturhistorie. I kan læse mere om folkeaktier her:
https://brandbjerg.dk/folkeaktie/

Vi glæder os helt vildt til at se så mange af jer som muligt til næste år til Nordic Salsa Camp 2021 – Lets Make Magic på Brandbjerg Højskole!

Pas godt på jer selv og hinanden – sammen og på afstand!
Kærlige og varme hilsener

Carl Nielsen, kursusleder
23235728 / cn@webnetmail.dk
Mette Øyås Madsen, Kursusleder

Nordic Salsa Camp 2021 – Lets Make Magic!
www.nordicsalsacamp.dk

TILMELD KURSUS


“Lets Make Magic!”
15 anniversary Nordic Salsa Camp 2020 – July 5/11
Sign up will open December 1 at 12.00
pm


Join the Salsa Camp in Cuba Tours – Read more about
the 2020 tour-program www.salsacampevents.dk

See inspiration videos
– Introduktion Salsa Camp in Cuba Tours
– Son Camp in East-Cuba 

Contact
+45 2323 5728 / cn@webnetmail.dk

Click here to add your own text