Velkommen til Nordic Salsa Camp 2020 – Lets Make Magic!


Vi ser frem til at møde jer alle til fejring af et brag af et 15 års jubilæum for Nordic Salsa Camp 2020, Lets Make Magic, med en masser af lækkerier,  overraskelser og magiske øjeblikke!

Lets Make Magic!
Det fælles tema for 2020 er nemlig: ”Lets Make Magic, hvor vi sætter fokus på ”the magic moments” i dansen, musikken, kulturmødet og det sociale samvær i allerbedste Camp stil. – Det kan I bare se glæde jer til.

Program & undervisere
Vi er i fuld gang med at udarbejde 15 års jubilæums programmet, hvor målet traditionen tro er, at vi vil forsøge at lave en endnu bedre Nordic Salsa Camp 2020 end i 2019.  – Vi ser frem til at præsentere jer for et forrygende program.

Vi vil starte med at annoncere undervisere og program elementer fra december måned og frem.

Tilmelding
Nordic Salsa Camp 2020 er åbent for alle der er fyldt 17½ år. Det gælder både danske og udenlandske deltagere. Der vil blive undervist på engelsk.

I kan tilmelde jer på den cubanske salsa danse-linje eller på den cubanske salsa band linje. Der er i år omkring 225 pladser fordelt mellem ca. 212 på danse-linjen og ca. 13 pladser Salsa Band-linjen – Hvor endvidere ca. 60 af de 212 pladser på danselinjen er reserveret til deltagere fra udlandet!

I kan tilmelde jer følgende 7 danseniveauer: Beginners /Intermediate / Advanced 1 / Advanced 2 / Advanced 3 /Advanced 4 & Advanced 5.

Anbefaling om at I tilmelder jer med en danse partner på samme danseniveau.
Målet er at skabe en Camp med lige kønsbalance mellem mand/kvinde (fører/følger) på hvert danseniveau, så vi sikre en høj kvalitet i både undervisning og danseoplevelse. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at I tilmelder jer med en dansepartner på samme danseniveau – om muligt.

Indkvartering
I kan tilmelde jer på dobbeltværelser, med telt, i campingvogn, autocamper eller som hjemmeboende. Vi har desværre ingen enkeltværelser. Hvis I helst ville have haft et enkeltværelse, anbefaler vi, at I tilmelder jer på dobbeltværelse med en god salsaven, eller I tilmelder jer med telt, campingvogn eller autocamper. Vi indretter en super “telt-camp” med alle de nødvendige faciliteter til bad, omklædning, hygge og socialt samvær.

Kost
I kan se frem til at Finn køkkenchef og Brandbjergs køkkenteam vil trylle ekstra med maden i år og I har som vanligt mulighed for også at tilmelde jer som vegetarer eller veganere samt anføre hvis I har laktose-, gluten-, løg- eller nøddeallergi m.m.

Priser
Alle priser er “All included” – Dvs. I skal kun have penge med til at købe drikkelse i Havana Club Baren drikkelse i baren og økologisk slik i slik-automaten. – I kan læse mere om priser & indkvartering her

Kursusledelsen
Kursusledelsen består af igen i 2020 af Carl Nielsen og Mette Øyås Madsen. Vi ser frem til at møde jer alle og skabe en forrygende Camp sammen!

Carl & Mette

Har I spørgsmål er I velkommen til at kontakte:
Carl Nielsen  – Vedrørende program og danseniveauer
2323 5728 / cn@webnetmail.dk

Birgitte Nielsen– Vedrørende priser, tilmelding & indkvartering
+45 7587 1500 / bn@brandbjerg.dk

TILMELD KURSUS


“Lets Make Magic!”
15 anniversary Nordic Salsa Camp 2020 – July 5/11
Sign up will open December 1 at 12.00
pm


Join the Salsa Camp in Cuba Tours – Read more about
the 2020 tour-program www.salsacampevents.dk

See inspiration videos
– Introduktion Salsa Camp in Cuba Tours
– Son Camp in East-Cuba 

Contact
+45 2323 5728 / cn@webnetmail.dk

Click here to add your own text