Nordic Salsa Camp 2022 – Lets Make Magic! / juli 10-16

Velkommen
Vi ser frem til at byde jer velkommen til fejring af et brag af et 16 års jubilæum for Nordic Salsa Camp 2022 med en masser af lækkerier, overraskelser og magiske øjeblikke! – Det kan I bare  glæde jer til.

Lets Make Magic!
Det fælles tema for 2022 bliver: ”Lets Make Magic!” – hvor vi sætter fokus på ”The Magic Moments” i dansen, musikken, kulturmødet og det sociale samvær i allerbedste Camp stil.

Program & undervisere
Vi er i fuld gang med at udarbejde et super jubilæums program, hvor målet traditionen tro er, at vi forsøger at lave en endnu bedre Nordic Salsa Camp 2022 end i 2021.

I kan se foreløbigt program for danse-linjen her og band-linjen her.
Programmet bliver opdateret i løbet af foråret.

Undervisere.
Vi glæder os til at præsentere jer for dette helt forrygende jubilæums hold af super dygtige og dedikerede danseinstruktører, musikundervisere og kulturfagslærere, hvor følgende undervisere nu har givet tilsagn, og flere vil blive annonceret i løbet af foråret.

Danseinstruktører:
Andy Varona & Yuliet Estrada; Luis Duarte & Karelia Despaigne; Yohan Corrioso & Yailen Figueroa; Yanek Revilla & Diana Rodriguez; Lexys Gonzalez & Diana Meldgaard; Thomas Nygaard & Johanna Andersen; Steffen Tofthøj & Heike Müller; Javier Herrera; Sassan Ito; Tanja Siebert.

Musikundervisere
Theo Benjamin Hjorth, Rasmus Sejersen.


Tilmelding
Der er ca. 200 pladser i år, hvoraf ca. 40-50 pladser er reserveret til udenlandske deltagere.
I kan tilmelde jer på enten danse-linjen eller band-linjen i cubansk salsa.

Danse-linjen
Der er ca. 188 pladser på danse-linjen – Ligeligt fordelt mellem mænd & kvinder / ledere & følgere.
I skal tilmelde jer med en dansepartner på samme danse-niveau, hvor I kan vælge mellem følgende niveauer: Beginners, intermediates, advanced 1, advanced 2, advanced 3 og advance 4 (med mulighed for at ønske en plads på advanced 5 masterclass niveau)

Hvert niveau skal have minimum 12 deltagere (6 par) for at blive oprettet.

Band-linjen
Der er ca. 12 pladser på Salsa Band Line til deltagere fra ind- og udland, og I tilmelder jer individuelt.

Indkvartering
I kan tilmelde jer på dobbeltværelser, med telt, i campingvogn, autocamper eller som hjemmeboende. Vi har desværre ingen enkeltværelser. Hvis I helst ville have haft et enkeltværelse, anbefaler vi, at I tilmelder jer på dobbeltværelse med en god salsa ven, eller I tilmelder jer med telt, campingvogn eller autocamper. Vi indretter en super “telt-camp” med alle de nødvendige faciliteter til bad, omklædning, hygge og socialt samvær.

Køkkenet
I kan se frem til at Brandbjergs køkkenteam vil trylle ekstra med maden i år, og I har som vanligt mulighed for også at tilmelde jer som vegetarer eller veganere samt anføre, hvis I har laktose-, gluten-, løg- eller nøddeallergi m.m.

Priser
Alle priser er “All included” – Dvs. I skal kun have penge med til at købe drikkelse i Havana Club Baren – I kan læse mere om priser & indkvartering her

Betaling
I forhåndstilmelder jer her på hjemmesiden, hvorefter I modtager en mail fra Brandbjerg Højskole med information om I er blevet optaget eller i givet fald om at I er kommet på venteliste, hvis der ikke er pladser på det danse niveau I har tilmeldt jer til.  Sammen med mailen er der bankkonto oplysninger for betaling af tilmeldingsbeløb på 500 kr. / 70 Euro. Når I har fået bekræftelse på at I har indbetalt tilmeldingsbeløbet er I forhåndstilmeldt.

I skal betale det fulde kursusbeløb senest 1. april., hvorefter I er endeligt tilmeldt kurset
Læs mere om betaling og afbud her.

Kursusledelsen
Kursusledelsen består i 2022 af Carl Nielsen og Mette Øyås Rasmussen.
Vi ser frem til at møde jer alle og skabe en helt forrygende Camp sammen!

Har I spørgsmål er I velkommen til at kontakte Carl

Bedste Camp hilsener – Vi ses!
Carl Nielsen
+45 2323 5728 / cn@webnetmail.dk

Mette Øyås Rasmussen

Click here to add your own text