Kontakt kursusledelsen

Kontakt kursusledelsen

Nordic Salsa Camp 2018 – Let´s Play Together er et samarbejde mellem Brandbjerg Højskole og Salsa Camp Events og kurset ledes af højskolelærer Mette Øyås Rasmusen og programkoordinator Carl Nielsen.  Hvis I har spørgsmål til program, instruktører og danseniveauer er I velkommen til at kontakte.

Carl:      cn@webnetmail.dk   / +45 23 23 57 28

Mette Øyås Rasmussen, højskolelærer og kursusleder

Mette har været højskolelærer på Brandbjerg siden 2006, hvor Mette underviser i medie- og vejledningsvalgfag. Mette har undervist på Nordic Salsa Camp de sidste 5 år, hvor Mette bl.a. har været med til at udvikle kulturfaget Body culture, Gender, Sensualitet & Sexualitet sammen med Yuliet Estrada og Carl Nielsen.

Mette har tabt sit hjerte til cubansk salsa og det kropslige og sanselige kulturmøde mellem Norden og Cuba. På Campen vil Mette, ud over at repræsentere skolen, undervise i kulturfaget Play, Flirt & Sensuality sammen med Yuliet Estrada.

51 92 33 26 eller moe@brandbjerg.dk

Carl Nielsen, kursusleder, PR -og programkoordinator:

Carl er aktiv cubansk salsadanser i Aarhus. Han fik sin glæde for cubansk salsa, mens han arbejde som udviklingskonsulent for Mellemfolkeligt Samvirke i Mellemamerika.

I 2006 fik Carl, sammen med Henrik Normann, ideen til at lave Nordic Salsa Camp, som Carl i dag arrangerer i samarbejde med Brandbjerg Højskole. Dernæst organiserer Carl Salsa Camp rejser til Cuba. www.salsacampevents.dkcn@webnetmail.dk / +45 2323 5728