Salsa Band Sammenspil

Nordic Salsa Band Sammenspil 2019- Lets Play & Innovate!

Vi lægger igen op til et forrygende cubansk salsa-band program –  ” Lets Play & Innovate!  med fokus på glæden ved mødes, spille sammen og udvikle måder og tiltag at spille cubansk salsa sammen på – samt glæde ved at bevæge sig selv og andre i musikken, på dansegulvet.
Programmet omfatter 27 timers undervisning fordelt med 14 timer i musikundervisning i sammenspil og 7 timer i kulturfag, foredrag og morgensamlinger. Dertil kommer 5 timers frivillig danse-undervisning fordelt med 2 timer salsa mix om eftermiddagen og 3 timer i latin mix og rueda de casino i aftenprogrammet. Se foreløbigt salsa band program HER  og foreløbigt Camp program HER

 Salsa Band 8

Musikunderviserne

Til at få programmet helt op at ringe har vi samlet et super team af musikundervisere og -assistenter med Carlos Perez fra Grupo Danson som orkesterleder (trombone, perkussion, sang). Carlos bliver assisteret af Brandbjergs musiklærer, Rasmus  Sejersen (Guitar, sang, kor), Theo Hjorth (piano, Benjamin de la Salsa, La Liga Latina),  Bo Johansen (Little Havana, La Liga Latina, perkussion) og Diana Meldgaard (Sang, Little Havana) Derudover vil en række musikglade cubanske instruktører på bedste cubansk vis spille med og bidrage til festen i øvelokalet og til bandets afsluttende Galla Koncert.

 Salsa Band 7

Undervisningen

Der undervises i tekniske færdigheder på de enkelte instrumenter og almen viden om cubansk sammenspil., oprindelse og stilarter m.m.

Kulturfagene i musikundervisningen vil i år omfatte 7 timer om formiddagen, hvor deltagerne på band-linjen og danse-linjen kan gå til de samme 5 kultur-workshops. Vi fortsætter endvidere successen fra sidste hvor musikunderviserne Carlos Perez og Rasmus Sejersen vil stå for af afholde en speciel kultur workshop i “musikalitet og dans” sammen med danse instruktør Diana Meldgaard.  Det kan I se frem til!

I løbet af ugen indøver I minimum to salsa numre, som I spiller ved en lille koncert som i år er kl. 17.30, som optakt til det afsluttede Gala Party fredag aften. De to numre kan fx være en timba/afro sang og en son /cha cha cha sang. Det kan I selv få indflydelse på.

Der er mulighed for at spille flere numre hvis der er stemning og overskud i bandet for det. Har I et forslag til en sang I gerne vil spille, så send en mail til Carl på: cn@webnetmail.dk

 Salsa band 3

Kriterier for at deltage i undervisningen 

Sammenspil omfatter undervisning i sang, blæser, klaver, bas, congas, bongos, timbale/trommer og perkussion (maracas, guiro, claves).

Kriterier og forventningerne til kursister er, at I helst skal:
• have spillet mindst 2-3 år på jeres instrument
• meget gerne have sammenspilserfaring
• have god rytmisk fornemmelse
• have kendskab til akkorder/becifringer (nodekendskab er en fordel)

Det afgørende er dog, at I er klar til en musikalsk udfordring tonalt og rytmisk.

 Salsa Band 2

Se og download foreløbigt program for salsa band HER