Priser og værelser

Værelser, telt, campingvogn/auto-camper og bo hjemme

I kan deltage på Nordic Salsa Camp 2020 på dobbeltværelse, i telt, med campingvogn, auto camper  eller som hjemmeboende. Der er desværre ikke enkeltværelser. Derfor vil vi opfordrer jer, som helst vil bo på enkeltværelse til at finde og tilmelde jer med en salsa makker, som I gerne vil dele dobbeltværelse med. Eller I kan tilmelde jer med telt, camping vogn eller auto-camper, som I medbringer til Brandbjerg, eller som hjemmeboende.
Dobbeltværelserne på Brandbjerg er helt i top med to enkeltsenge samt bad og toilet på alle værelser.  Læs mere under rundvisning og faciliteter HER

Priser

Prisen pr. person for et dobbeltværelse er 5.600 DKR. og 4.750 DKR. for telt/hjemmeboende samt 4.950 kr. for campingvogn  pr. uge ved tilmelding senest den 1. april 2019.  Fra den 2. april stiger prisen med 300 DKR til 5.900 DKR. for dobbeltværelse og med 200 kr. fra 4.750 kr. til 4.950. for telt og hjemmeboende samt med 200 kr. for campingvogne og auto camper fra 4.950 kr. til 5.150 kr.  Prisen er med  “All Included” – I skal kun have penge med til købe drikkevare i Havana Club Baren – “La Chispa”. Dernæst kan I købe økologisk og fair trade slik i automaten.

Tilmelding & Afbud

Tilmelding: I tilmelder jer til Nordic Salsa Camp 2020 ved at klikke på tilmelding og udfylde tilmeldingsskemaet her på hjemmesiden. Dernæst modtager I en mail fra Birgitte Nielsen fra skolens administration om at I enten er optaget på kurset eller er kommet på venteliste. Hvis I er optaget skal i indbetale et administrationsbeløb på 500 kr. til den bankkonto der er oplyst i mailen. Først når de 500 kr. er indbetalt er I endelig optaget. Hvis I er kommet på venteliste skal I ikke betale de 500 kr. Dem indbetaler I først når I er blevet optaget på kurset.

I skal betale den fulde kursusbeløb senest den 1. april. Hvis I ikke betaler beløbet får I op til 2 rykkere fra Birgitte, hvorefter I risikerer at blive slettet.

Aflysning inden 5. juni: Hvis I aflyser jeres deltagelse inden den 5. juni, så får i det indbetalte kursusbeløb tilbage minus administrationsbeløbet på de 500 kr.

Aflysning efter 5. juni: Hvis I aflyser efter den 5 juni, så mister I det fulde kursusbeløb. Vær opmærksom på at I ikke kan sælge jeres plads til en anden!

Aflysningsforsikring: Hvis I vil være sikre på at få kursusbeløbet tilbage, minus de 500 kr, i tilfælde af I bliver nødt til at aflyse, så er den bedste måde at tegne en aflysningsforsikring.