Kontakt kursusledelsen

Kontakt kursusledelsen

Kursusledere på Nordic Salsa Camp 2022 – Lets Make Magic er højskolelærer Mette Øyås Madsen og programkoordinator Carl Nielsen.  Hvis du har spørgsmål til program, instruktører og danseniveauer er du velkommen til at kontakte:

Carl:      cn@webnetmail.dk   / +45 23 23 57 28

Mette Øyås Madsen, højskolelærer og kursusleder

Mette har været højskolelærer på Brandbjerg siden 2006, hvor Mette underviser i medie- og vejledningsvalgfag. Mette har undervist på Nordic Salsa Camp de sidste 9 år, hvor Mette har tabt sit hjerte til cubansk salsa og det kropslige og sanselige kulturmøde mellem Norden og Cuba.

Mette har bl.a været med til at udvikle kulturfaget Body culture, Gender, Sensualitet & Sexualitet sammen med Yuliet Estrada og Carl Nielsen.

51 92 33 26 eller moe@brandbjerg.dk

Carl Nielsen, kursusleder, PR -og programkoordinator:

Carl er aktiv cubansk salsadanser i Aarhus. Han fik sin glæde for cubansk salsa, mens han arbejde som udviklingskonsulent for Mellemfolkeligt Samvirke i Mellemamerika.

I 2006 fik Carl, sammen med Henrik Normann, ideen til at lave Nordic Salsa Camp, som Carl i dag arrangerer i samarbejde med Brandbjerg Højskole. Dernæst organiserer Carl Salsa Camp rejser til Cuba. www.salsacampevents.dkcn@webnetmail.dk / +45 2323 5728