Priser og værelser

Værelser, telt, campingvogn/auto-camper og bo hjemme

Du kan deltage på Nordic Salsa Camp 2021 på dobbeltværelse, i telt, med campingvogn, auto-camper  eller som hjemmeboende. Der er desværre ikke enkeltværelser.

Derfor vil vi opfordrer dig, som helst vil bo på enkeltværelse til at tilmelde dig med en salsa makker, som du gerne vil dele dobbeltværelse med. Eller du kan tilmelde dig med telt, camping vogn eller auto-camper, som du medbringer til Brandbjerg – eller du kan tilmelde dig som hjemmeboende.

Dobbeltværelserne på Brandbjerg er helt i top med to enkeltsenge samt bad og toilet på alle værelser.  Læs mere under rundvisning og faciliteter HER

Priser

Prisen pr. person for et dobbeltværelse er 5.750 DKR. og 4.850 DKR. for telt/hjemmeboende samt 5.050 kr. for campingvogn/camper  pr. uge ved tilmelding senest den 1. april 2021.

Fra den 2. april stiger prisen med 300 DKR til 6.050 DKR. for dobbeltværelse, 5.150 DKR for telt og hjemmeboende samt 5.350 DKR for campingvogne/campere.

Prisen er med  “All Included” – (Det er inkl. sengelinned og 2 håndklæder!)
Det vil sige – Du skal kun tænke på at have penge, kreditkort og mobilepay med til at købe vand, øl, vin, drinks og cocktails i Havana Club Baren – “La Chispa”!