Salsa Band Sammenspil

Nordic Salsa Band

Vi glæder os til at præsentere jer for året super cubansk salsa-band program – Lets Play & Explore – Med fokus på at have en forrygende spilleuge med  masser af  glæde og sjov ved at mødes og lære at spille cubansk salsa sammen. Som kulminere med at Nordic Salsa Camp Band giver en lille koncert og præsentation med tre numre før den afsluttende gallafest fredag den 14. juli.

Programmet omfatter 30 timers undervisning fordelt på 14 timers musikundervisning i koncert og 16 timer i kulturfag, foredrag og morgensamlinger.

Se foreløbigt band-program her:

 Salsa Band 8

Musikunderviserne

Vi glæder os til igen i år at præsentere vort super dedikerede hold af musikundervisere på Nordic Salsa Camp 2023 – Lets Play & Explore, der består af:

Rasmus Sejersen: (guitar & sang)
Musiklærer på Brandbjerg Folk High School og leder af bandet:
“Good Evening People”

Theo Benjamin Hjorth (Klaver & keyboard)
Musiker og musiklærer, der er  velkendt i den danske cubanske Salsa-musikscene, hvor Theo blandt andet spiller i bandene “Liga Latina” og “El Benjamin y la Salsa”.

Derudover deltager musikelskende cubanske og danske instruktører, der bidrager til festen i øvelokalet og til afholdelse af Salsa Bandets koncert ved den afsluttende Galla Fest Fredag

 Salsa Band 7

Undervisningen

Der undervises i tekniske færdigheder på de enkelte instrumenter og almen viden om cubansk sammenspil., oprindelse og stilarter m.m.

I løbet af ugen indøver I minimum to salsa numre, som I spiller ved en lille koncert som i år er kl. 17.30, som optakt til det afsluttede Gala Party fredag aften. De to numre kan fx være en timba/afro sang og en son /cha cha cha sang. Det kan I selv få indflydelse på.

Der er mulighed for at spille flere numre, hvis der er stemning og overskud i bandet for det. Har I et forslag til en sang I gerne vil spille, så send en mail til Carl på: cn@webnetmail.dk

 Salsa band 3

Kriterier for at deltage i undervisningen 

Sammenspil omfatter undervisning i sang, blæser, klaver, bas, congas, bongos, timbale/trommer og perkussion (maracas, guiro, claves).

Kriterier og forventningerne til kursister er, at I helst skal:
• have spillet mindst 2-3 år på jeres instrument
• meget gerne have sammenspilserfaring
• have god rytmisk fornemmelse
• have kendskab til akkorder/becifringer (nodekendskab er en fordel)

Det afgørende er dog, at I er klar til en musikalsk udfordring tonalt og rytmisk.

 Salsa Band 2