Salsa Band Sammenspil

Nordic Salsa Band – Se program her

Vi lægger igen op til et forrygende cubansk salsa-band program –  ” Lets Make Magic! med fokus på glæden ved mødes, spille sammen og udvikle måder og tiltag at spille cubansk salsa sammen på – samt glæde ved at bevæge sig selv og andre i musikken, på dansegulvet.
Programmet omfatter 30 timers undervisning fordelt med 14 timer i musikundervisning i sammenspil og 16 timer i kulturfag, foredrag og morgensamlinger.

 Salsa Band 8

Musikunderviserne

Vi glæder os til igen i år at præsentere et stærk hold af musikundervisere på Nordic Salsa Camp 2021 – Lets Make Magic, der lige nu består af:

Rasmus Sejersen: (guitar & sang)
Musiklærer på Brandbjerg Folk High School og leder af bandet:
“Good Evening People”

Theo Benjamin Hjorth (Klaver & keyboard)
Musiker og musiklærer, der er  velkendt i den danske cubanske Salsa-musikscene, hvor Theo blandt andet spiller i bandene “Liga Latina” og “El Benjamin y la Salsa”.

Derudover deltager et antal musikelskende cubanske instruktører og bidrager til festen i øvelokalet og til Salsa Bandets koncert ved den afsluttende Galla Fest

 Salsa Band 7

Undervisningen

Der undervises i tekniske færdigheder på de enkelte instrumenter og almen viden om cubansk sammenspil., oprindelse og stilarter m.m.

I løbet af ugen indøver I minimum to salsa numre, som I spiller ved en lille koncert som i år er kl. 17.30, som optakt til det afsluttede Gala Party fredag aften. De to numre kan fx være en timba/afro sang og en son /cha cha cha sang. Det kan I selv få indflydelse på.

Der er mulighed for at spille flere numre, hvis der er stemning og overskud i bandet for det. Har I et forslag til en sang I gerne vil spille, så send en mail til Carl på: cn@webnetmail.dk

 Salsa band 3

Kriterier for at deltage i undervisningen 

Sammenspil omfatter undervisning i sang, blæser, klaver, bas, congas, bongos, timbale/trommer og perkussion (maracas, guiro, claves).

Kriterier og forventningerne til kursister er, at I helst skal:
• have spillet mindst 2-3 år på jeres instrument
• meget gerne have sammenspilserfaring
• have god rytmisk fornemmelse
• have kendskab til akkorder/becifringer (nodekendskab er en fordel)

Det afgørende er dog, at I er klar til en musikalsk udfordring tonalt og rytmisk.

 Salsa Band 2