Sådan tilmelder du dig

Tilmelding 2022

Dans eller sammenspil

Du kan tilmelde dig på enten Cuban Salsa danselinjen eller på Salsa Band sammenspilslinjen. Alle over 17½ år kan deltage, både deltagere fra Danmark og internationale deltagere. På danselinjen skal du i år tilmelde dig med en dansepartner på samme danse niveau. Undervisningen vil foregå på engelsk.

Der er plads til ca. 200 deltagere med ca. 190 deltagere på Cuban Salsa danselinjen fordelt lige med 95/95 mellem kvinder & mænd/ førere & følgere samt ca. 10  åbne pladser for kvinder & men på Salsa Band sammenspilslinjen.
Der er afsat en kvote på ca. 50 pladser til nordiske, europæiske og internationale deltagere.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsskemaet her på forsiden af www.nordicsalsacamp.dk ved at klikke på TILMELD KURSUS  – Herefter modtager du en mail fra Birgitte i højskolens administration med foreløbig bekræftelse på din tilmelding samt elevkode og bankkonto, som du skal anvende til at indbetale et tilmeldingsbeløb på 500 DKR. eller 70 euro senest 8 dage efter du har modtaget mailen fra Birgitte. Har du købt T-shirt til 150 DKK / 25 Euro betaler du T-shirt sammen med indbetaling af tilmeldingsgebyret. Dvs. 650 DKK / 90 euro.

Du er først registreret som deltager, når skolen/Birgitte har modtaget dit tilmeldingsbeløb. Har du ikke mulighed for at overføre tilmeldingsbeløbet inden 8 dage, så kontakt venligst Birgitte (mellem 9-13.) for at lave en aftale, så du ikke mister din tilmelding.  Betal venligst ikke tilmeldingsbeløbet førend du har modtaget din elevkode

Hvis der ikke er plads på kurset, kommer du på venteliste og skal ikke overføre tilmeldingsbeløbet på de 500 kr.

Du er endeligt optaget på kurset, når du har indbetalt hele kursus-beløbet, og betalingsfristen for indbetaling af hele kursus-beløbet er senest den 1. april 2022. Du indbetaler kursus-beløbet ved at anvende den samme bankkonto og elevkode, som du anvendte til at betale tilmeldingsbeløbet.

Din bankoverførelse er din kvittering på, at du er optaget på kurset. Du er velkommen til at kontakte Birgitte på kontoret for at få tilsendt en mail med bekræftelse af tilmelding eller hvis du har administrative spørgsmål til tilmeldingen

Birgitte Nielsen:  38 41 54 13 (mellem 9-13) / bn@brandbjerg.dk

Afbud & Aflysning

Afbud inden lørdag 11. juni:  Ved afbud senest 4 uger før starten på kurset, dvs. inden 11. juni 2022, får du tilbagebetalt kursus-beløbet minus tilmeldingsbeløbet på de 500 DKR eller 70 euro.

Afbud efter lørdag den 11. juni: Ved afbud senere end 4 uger  før kursets start mister du hele kursus-beløbet, og du får tilsendt indkøbt T-shirt/Top, hvis du har bestilt én.
Vær opmærksom på, at du ikke kan sælge din plads til en anden! 

Afbud forhindret indrejse til Danmark fra udlandet
Hvis du bor i udlandet, og må melde afbud til Campen, fordi du ikke kan rejse ind i Danmark på grund af corona-restiktioner, når Campen afholdes, så får du hele kursusgebyret tilbagebetalt.

Hvis Brandbjerg aflyser: Hvis Brandbjerg Højskole aflyser Nordic Salsa Camp 2022, så får du tilbagebetalt  hele kursus-beløbet inklusiv tilmeldingsbeløbet på  de 500 DKR.

Afbudsforsikring: Vi vil anbefale, at du tegner en afbudsforsikring, så du er sikker på at få kursus-beløbet tilbage, inklusiv administrationsbeløbet på de 500 kr, i tilfælde af at du bliver nødt til at melde afbud.

Har du administrative spørgsmål til afbud og aflysning er du velkommen til at kontakte Birgitte (mellem 9-13).

Birgitte Nielsen: 38 41 54 13 (mellem 9-13) / bn@brandbjerg.dk