Sådan tilmelder du dig

Tilmelding 2021

Dans eller sammenspil

Du kan tilmelde dig på enten Cuban Salsa danselinjen eller på Salsa Band sammenspilslinjen. Alle over 17½ år kan deltage, både deltagere fra Danmark og internationale deltagere. På danselinjen skal du i år tilmelde dig med en dansepartner på samme danse niveau. Undervisningen vil foregå på engelsk.

Der er plads til ca. 180 deltagere med ca. 170 deltagere på Cuban Salsa danselinjen fordelt lige 85/85 mellem kvinder & mænd/ førere & følgere samt ca. 10  åbne pladser for kvinder & men på Salsa Band sammenspilslinjen.
Der er afsat en kvote på ca. 50 pladser til nordiske, europæiske og internationale deltagere.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsskemaet her på forsiden af www.nordicsalsacamp.dk ved at klikke på TILMELD KURSUS  – Herefter modtager du en mail fra Birgitte i højskolens administration med foreløbig bekræftelse på din tilmelding samt elevkode og bankkonto, som du skal anvende til at indbetale et tilmeldingsbeløb på 500 DKR. eller 70 euro senest 8 dage efter du har modtaget mailen fra Birgitte. Har du købt T-shirt til 150 DKK / 25 Euro betaler du T-shirt sammen med indbetaling af tilmeldingsgebyret. Dvs. 650 DKK / 95 euro.

Du er først registreret som deltager, når skolen/Birgitte har modtaget dit tilmeldingsbeløb. Har du ikke mulighed for at overføre tilmeldingsbeløbet inden 8 dage, så kontakt venligst Birgitte (mellem 9-13.) for at lave en aftale, så du ikke mister din tilmelding.  Betal venligst ikke tilmeldingsbeløbet førend du har modtaget din elevkode

Hvis der ikke er plads på kurset, kommer du på venteliste og skal ikke overføre tilmeldingsbeløbet på de 500 kr.

Fristen for at indbetale det fulde kursusbeløb er senest den 1. april, hvor du indbetaler ved at anvende den samme bankkonto og elevkode, som du anvendte til at betale tilmeldingsbeløbet.

Betalingsfristen for indbetaling af hele kursusbeløbet er senest den 1. april 2021. Du er endeligt optaget på kurset, når du har indbetalt hele kursusbeløbet.

Din bankoverførelse er din kvittering på, at du er optaget på kurset. Du er velkommen til at kontakte Birgitte på kontoret for at få tilsendt en mail med bekræftelse af tilmeldin eller hvis du har administrative spørgsmål til tilmeldingen

Birgitte Nielsen:  38 41 54 13 (mellem 9-13) / bn@brandbjerg.dk

Afbud & Aflysning

Afbud inden 26. juni:  Ved afbud senest 14 dage før starten på kurset, dvs. inden 26. juni 2021, får du tilbagebetalt kursusbeløb minus tilmeldingsbeløbet på de 500 DKR eller 70 euro. Ved framelding senere end 14 dage før kursets start mister du hele kursus-beløbet, og du får tilsendt indkøbt T-shirt/Top, hvis du har bestilt én.

Afbud efter 26. juni: Hvis du melder afbud efter den 26 juni, så mister du det fulde kursusbeløb. Vær opmærksom på, at du ikke kan sælge din plads til en anden!

Afbud forhindret indrejse til Danmark fra udlandet
Hvis du bor i udlandet, og må melde afbud til Campen, fordi du ikke kan rejse ind i Danmark på grund af corona-restiktioner, når Campen afholdes, så får du hele kursusgebyret tilbagebetalt.

Hvis Brandbjerg aflyser: Hvis Brandbjerg Højskole aflyser Nordic Salsa Camp 2021, så får du tilbagebetalt  hele kursusbeløbet inklusiv tilmeldingsbeløbet på  de 500 DKR.

Afbudsforsikring: Hvis du vil være sikker på at få kursusbeløbet tilbage, inklusiv administrationsbeløbet på de 500 kr, i tilfælde af at du bliver nødt til at melde afbud, vil vi anbefale, at du tegner en afbudsforsikring.

Har du administrative spørgsmål til afbud og aflysning er du velkommen til at kontakte Birgitte (mellem 9-13).

Birgitte Nielsen: 38 41 54 13 (mellem 9-13) / bn@brandbjerg.dk